Nieuws

Welkom op de nieuwspagina van DLE, waar we geloven in voortdurende vernieuwing en streven naar innovatie en verbetering. Wij delen hier regelmatig het laatste nieuws, updates en waardevolle inzichten binnen de uitvaartsector. Met een focus op inspiratie en informatieve inhoud, bieden we hier een bron van kennis die kan helpen bij het plannen van een afscheid dat recht doet aan het leven van uw dierbare.

  • 11 juni 2024

    Uw stem is belangrijk

    Wist u dat u bij een verzekering van DLE Natura of DELU Uitvaartverzekeringen automatisch lid bent van onze coöperatie? Onze ledenraad, die de belangen van alle leden vertegenwoordigt, zoekt versterking. Is dit misschien iets voor u?

  • 14 juni 2024

    Open Dag DLE Emmen

    Noteer alvast in uw agenda: Open Dag DLE Emmen op 2 november! Wij doen mee met de Open Bedrijvendag, georganiseerd door Ondernemend Emmen en de gemeente Emmen. Deze jaarlijkse gebeurtenis vindt plaats op de eerste zaterdag van november, dit jaar op 2 november.

  • 01 mei 2024

    Nieuwe website en online nieuwsbrief

    Bij DLE zijn we van mening dat we het leven kleur moeten geven, zelfs in momenten van verdriet. Daarom zijn we verheugd om onze nieuwe website en online nieuwsbrief te lanceren als een bron van inspiratie, troost en verbondenheid.

  • 17 april 2024

    Duurzamere uitvaarten met Stichting GreenLeave

    Coöperatie DLE Emmen heeft zich als eerste Drentse uitvaartonderneming aangesloten bij GreenLeave, strevend naar 100% duurzame uitvaarten.