Team

Jan Willem Jansen

Jan Willem Jansen is een geboren en getogen Emmenaar. Hij is niet alleen bekend als de chauffeur van Sinterklaas in Emmen, maar ook als rouwautochauffeur bij DLE Emmen en DELU Hoogeveen. Deze twee rollen lijken misschien uiteenlopend, maar voor Jan Willem draait het allemaal om zorg en respect voor anderen, of het nu gaat om vreugdevolle vieringen of verdrietige momenten.

Met zijn ruime ervaring als overledenenverzorger kent Jan Willem alle essentiële vaardigheden die nodig zijn om op een respectvolle wijze voor overledenen te zorgen. Hij begrijpt de gevoeligheden rondom afscheid nemen en streeft ernaar om nabestaanden te ondersteunen in hun rouwproces.

Naast zijn rol als chauffeur en overledenenverzorger neemt Jan Willem ook andere taken op zich binnen DLE Emmen en DELU Hoogeveen. Hij is betrokken bij het regelen en uitvoeren van uitvaarten, begeleidt diensten in de aula en zorgt voor het facilitair onderhoud van de panden en de rouwauto's.

Samen maken wij een onvergetelijke herinnering

"Van nature ben ik open en toegankelijk en hecht veel waarde aan het feit dat nabestaanden zich door mij gehoord en begrepen voelen. Daarbij zet ik me graag in voor mijn collega's, omdat we samen ons best doen om elke uitvaart perfect te verzorgen en klaar staan om nabestaanden te ondersteunen bij het herdenken van hun dierbaren."