Wat zijn de mogelijkheden bij DLE

Wij ondersteunen u in het op een respectvolle en persoonlijke wijze invulling geven aan het afscheid van uw dierbare. Alles is bespreekbaar. Samen met u maken we keuzes in wat u zelf wilt doen en wat u liever aan ons wilt overlaten. Wij begeleiden u bij het maken van keuzes omtrent de invulling van de uitvaart, de afscheidsdienst en alles wat daarbij komt kijken.

Uitvaartcentrum DLE Oeverse Bos

Het uitvaartcentrum is onder moderne architectuur ontworpen en heeft een eigentijdse uitstraling.

In de stijlvolle aula zijn zachte, prettig zittende banken geplaatst, zodat de naasten elkaar steun en troost kunnen bieden tijdens de dienst. In de aula zijn vele audiomogelijkheden. Zo is het mogelijk om tijdens de dienst foto's of andere opnamen te tonen. Er kunnen cd en dvd-opnamen van de plechtigheid worden gemaakt.

De grote ontvangstruimte biedt uitzicht op de prachtige besloten tuin. Er kan bij mooi weer gebruik worden gemaakt van deze tuin.

Er is een huiselijk en intiem ingerichte familiekamer, waar de directe naasten voorafgaand aan de dienst bij elkaar kunnen komen. Ook kan voor een kleine groep belangstellenden de afscheidsdienst in de familiekamer worden gehouden.

De koffiekamer met modern geoutilleerde keuken biedt naast de mogelijkheid van een koffietafel met koffie en cake ook de mogelijkheid voor een broodmaaltijd met soep en (luxe) broodjes of een borrel met diverse drankjes en allerlei (hartige) hapjes.

Er zijn opbaarkamers met vaste bezoektijden en opbaarkamers met een eigen toegangssysteem. In de opbaarkamers kan eigen muziek worden gedraaid via een MP3-aansluiting.

Mijn persoonlijke uitvaartwensen

Iedereen is anders. Ook voor een uitvaart heeft iedereen zijn/haar eigen wensen.
U kunt uw wensen vastleggen in het boekje "Mijn persoonlijke uitvaartwensen" dat door DLE wordt uitgegeven. Uw nabestaanden kunnen dan te zijner tijd de uitvaart naar uw wens laten plaatsvinden. DLE bewaart uw gegevens zorgvuldig en u kunt ze altijd aanvullen of bijstellen.